Årets Grebotjej 2006

Tobi talar / Permalink / 22
Årets Grebotjej 2006

Nu är det klart!!!

Årets Grebotjej 2006 är utsedd.

Juryns motivering: " Med sin charm, sitt bländande leende, sitt goda humör och sin vinnande personlighet var Elin ett naturligt val till titeln"
#1 - - Mart:

men hennes åsikter vill inte jag höra... Att göra andra val än Elins egna här i livet (vilka fantastiska planer hon har förresten... öhhh snark!) kan hon inte acceptera. Kanske därför hon bor kvar i Grebo, där alla vet vem hon är och där hon inte behöver skämmas för sina smygrasistiska värderingar eller sitt trista liv.
Och Tobi, nej, jag är INTE bitter.

#2 - - Tobi:

VAD snackar du om? Vad bottnar denna hat-attack i?
Fattar inget.

#3 - - Mart:

Du är visst bländad av hennes så kallade charm...

#4 - - Tobi:

Men förklara: vad är det i hennes åsikter, val i livet och planer som du stör dig på? Varför är hon smygrasist? Och att bo hemma när man är 21 är rätt vanligt...

#5 - - Mart:

när jag pratade med henne senast hade hon inga planer för sitt liv och hon snackade rasistiskt om människor. Hon hade åsikter om att andra förstört sina liv med bla barn.
Årets Grebobor måste vara Kicki o Janne!

#6 - - Tobi:

Nu var det Grebotjej och inte Grebobor som utsågs. Och det är faktiskt tillåtet att inte vilja ha barn eller inte ha några planer med sitt liv. Särskilt när man är 21.

#7 - - J:

Äh, ni tycker väl bara att hon har schyssta rattar:-)

#8 - - Tobi:

Nä, bara B-kupa

#9 - - Bill:

Varför är denna utnämning sorterad under "Tobi tecknar"?

#10 - - Tobi:

Jag tecknar ett levnadsporträtt av Elin, såklart!

#11 - - J:

Hon bär dem med stolthet dock:-)

#12 - - Tobi:

Och i direktsändning växer dom till C

#13 - - Tobi:

Nu har jag för övrigt ändrat till "Tobi talar". Nöjd?

#14 - - Anonym:

Jag tycker att Martina är den mest NEGATIVA och DEPRIMERANDE person som ngnsin skrivit på en blogg. Hur kan du Martina tycka att du är SÅ jävla bra som människa när du hackar på allt och alla???? En sak till, HUR kan du tycka att du är en asbra fotograf....??? Dina bilder suger finns inget konstnärligt i dom!

#15 - - Mart:

1. personer som gör anonyma bloggkommentarer är ganska fega. Jag vågar iaf stå för att jag är negativ och deprimerande...
2. Har du anonyme person sett alla mina fotografier?
3. Jag tycker inte att jag är bra.
4. Detta är inget bra forum för att diskutera min psykiska hälsa eller mitt fotograferande.
5. God jul.

#16 - - Hon som förstört sitt liv med barn:

Jag blir så ledsen Tobbe. Sårad för fan.
Jag som precis har börjar gilla dig, och så gör du så här.

Och sluta kritisera Martina. Hon är min största stolthet. (förutom min underbara dotter) Du Tobbe borde ju gå in här och styra upp kommentarerna. Inga påhopp borde vara tillåtna.

Ja, det är normalt att inte vilja ha barn när man är 21. Men det tyder på total ickesocial kompetens och brist på empati när man säger att någon (citat) förstört sitt liv genom att skaffa barn (citat slut).

#17 - - Tobi:

Vad har JAG gjort?
Det är ju inte jag som är den anonyme personen. Det är inte jag gör en hat-attack mot Elin. Det är inte jag som skriver att man förstör sitt liv med barn. Jag tar ju inte ställning i den frågan utan säger bara att det är Elins rätt att tycka så.
Tycker istället jag försöker hålla lite ordning i debatten när jag ber Martina förklara sig närmare. Jag har ju till och med en julklapp till Martina, så helt illa kan jag inte tycka om henne.
Läs igenom alla kommentarer en gång till ordentligt, jag tror det har blivit ett missförstånd nånstans.

#18 - - mjau:

Hahah, jag älskar den här bloggen :D

#19 - - Milestone:

Love this shit!

Först trodde jag vi pratade om Elin Wallin men så verkar ju inte fallet vara, aja kul som fan med lite hets på bloggen

#20 - - Miss:

Nej, Elin är och förblir en VÄRDIG vinnare. Martina är och förblir en missunsam deprimerande person. Du Martina får skylla dig själv att jag hoppar på dig som du även har kritiserat mig för ngra år sedan. Nu hoppar du på Elin. Gick in och läste din blogg där du ÅTER igen sitter och tycker synd om dig själv. Vem vill sitta och läsa ditt gnällande plus att dina bilder är INTE ngn konst. Maja, Tobi har inte med detta att göra och skaffa dig andra bättre förebilder än din syster. God Jul!

#21 - - Elin:

Va? Vad ä d här? Ä d mig ni pratar om? Känns som jag måste försvara mig! Fattar ingenting! För d första så ä jag nog så lite rasist som d bara går! Blir skit ledsen när nån säger nått sånt om mig! Förstår inte vad nån skulle kunna få d ifrån! Sen d där mä å skaffa barn, jag skiter totalt i om andra gör d när dom ä unga! Jag skulle därimot aldrig göra d! Visst jag vill ha barn, nån gång i framtiden! Men ä inte riktigt redo för d nu! Å jag ber om ursäkt om d kan ha låtit på nåt annat sätt!
Aja visste inte att d va ett sånt stohej om mig! Känns som högstadiet igen... illa!
Bor däremot inte hemma längre, å d ä faktiskt en C-kupa! Ha ha!
Skit samma, God Jul!
Å tack Tobbe för den fina utmärkelsen!
kram / Årets grebotjej

#22 - - Murv:

Bra me lite tjafsiga inlägg men tobi måste styra upp lite mer kanske är det du som inte utser alltför seriösa folk till dina utmärkelser vad vet jag tror det ligger nått i det va visst kolla över dit bord tack!

Till top