Tv-krönika 7/12

TV / Permalink / 4
Min önskelista för tv 

Kära tomten, här är min önskelista för julen 2006.

 

Jag vill att den österrikiske bögen Bruno, som är med i ”Ali G in da USA”, också ska bli film precis som hans alter ego Borat. Sacha Baron Cohen, som gör alla tre figurerna, borde förresten adlas.

Vidare vill jag att ”Humorlabbet” omedelbart läggs ner. Det ska tydligen vara någon slags plantskola för ny, svensk humor men hittills har jag inte sett något som fått mig att dra det minsta på munnen. Faktum är att jag bytt kanal tämligen omgående efter att ha börjat titta på programmet.

Jag skulle även vilja att du, tomten, gör något åt sändningstiden för ”Jay Leno Show”. Sedan jag började arbeta 8-17 har jag knappt sett ett program av pratshowen eftersom det visas för sent för normala arbetare att se.

Om det går att ordna skulle jag även vilja se vad Fredrik Strage har för sig på nätterna på Spy Bar. Överlag vill jag ha mer popjournalister i rutan. Hur kommer det sig att personer som Strage, Andres Lokko och Fredrik Virtanen känns intressantare än personerna de intervjuar?

 

Skulle inte någon av dessa punkter gå att ordna funkar det även med en Alladin-ask och en flaska glögg. Tack på förhand.

/Tobias

 

IN MED: Johan Kinde, ”TBG:s Banemän”, Kevin Bacon, Coma i ”Varuhuset”

UT MED: ”Sex and the city”-repriser, Linna Johansson, ”Vänner”

Till top