Caroline af Ugglas regerar!!!

kultur / Permalink / 14
Caroline af Ugglas regerar!!!

Caroline af Ugglas har varvat ficktjuveri, måleri och lantliv med att spela in musik. Oftast har låtarna varit ganska kassa, men några superduperhits har hon fått till. Och nu har hon träffat mitt i prick.
Caroline af Ugglas har översatt och spelat in låtar av Janis Joplin...och...och...och det låter ta mig fan suveränt!!!
I september kommer albumet, tills dess får vi hålla till godo med EP:n. Recension kommer på bloggen inom några dagar.
#1 - - Lasse:

Caroline Af Ugglas måste vara den mest motbjudande människan som överhuvudtaget fått ta plats i media! Hon är så ful och äcklig att barn skräms av henne!

#2 - - Tobi:

Det verkar visst finnas en som är ännu värre...

#3 - - Mikael:

ja va fan, frågar man folk på stan, så är hon kanske inte snyggast i världen i meningen snyggare än linda bengtzån, men hon är fan så kool, skärpt, galet skönvild/sjövild - och om ni frågar mej, snyggare än alla plastopererade se-på-mej-brudar tillsammans.

Tja!

#4 - - Chi:

Störtskön dam och en härlig motvikt till alla som bara är yta. Intervjuade henne förra veckan och hon har en massa innanför pannbenet. Sådeså.

#5 - - marianne sterner:

hej tobi,är du dotter till eva af ugglas????undrar jag.jag tycker du alla tiders och jag är också laktosintolerant.... och tant.

#6 - - Tobi:

Nej, jag ar inte dotter till Eva av Ugglas. Inte heller ar jag tant och laktosintolerant. Daremot hade du ratt i att jag ar alla tiders.

#7 - - M A:

Ful??? Hon är ju jätteläcker.

#8 - - Tompa:

Har precis gjort bekantskapen av denna helt grymt coola brud. Gillar att hon verkar vara sig själv på gott och ont, precis som jag försöker vara själv...

#9 - - Emma:

Ärligt talat "Lasse", vad har du för problem? Sänker carro din självkänsla som man eller? Har du inte stake att låta bli o skriva såna jälvkligt onödiga saker bara för att du e avundsjuk pga. att du inte får dig nåt av din fru eller vad är det frågan om? Har du inget vettigt och skriva så ska du inte skriva något alls. Jälvla tönt! Puss och kram till er andra från Emma född 1990

#10 - - Emma:

Carro e klockren ju! Lycka till i melodifestivalen!! Puss från Emma igen
[email protected]

#11 - - Hans-Christian Ekenberg:

Hej Caroline!
Jag har ingen kommentar här, men blev så betagen av
dig på "Så ska det låta". Behovet att vid något tillfälle få träffa dig är drivande för mig.
Du är fantastisk och varför kan jag förklara verbalt.............
Hälsningar
Hans-Christian

#12 - - Tobi:

Hallå!!!
Varför tror alla att jag är Caroline af Ugglas. Det här är min, Tobis, blogg där jag skrivit ett inlägg om Caroline af Ugglas.
Det ni skriver här tror jag inte Caroline läser. Gå till hennes riktiga hemsida istället: http://carolineafugglas.com/

#13 - - johan sundell:

såg caroline på tvn av en slump jag vart jätte glad vilken utstrålning och attityd ! hon är en kvinna man skulle kunna gifta sig med. otroligt intressant med kvinnor som visar självförtroende mvh johan

#14 - - malou:

underbar människa-hur bra som helst!

Till top