TV-krönika från Hultsfred

TV / Permalink / 2
HEMMA IGEN FRÅN HULTSFRED!!!
17:e året blev, precis som dom 16 tidigare, det bästa. Imorgon kommer lite rapporter därifrån, bla Böglistan 2006 och Rektal Käse-rapport. Tills dess får ni hålla till godo med denna tv-krönika från i fredags:


VM är bäst i Hultsfred
Bäst på svensk tv igår? Att Korn ställde in sitt framträdande på Hultsfredsfestivalen.
Jonathan Davis vacklande hälsa gjorde att storbildsvisningen av matchen mellan Sverige och Paraguay flyttade från Atlantis-scenen till festivalens största scen Hawaii.
Hultsfredsfestivalen brukar alltid krocka med de stora fotbollsturneringarna och under de senaste mästerskapen har man visat Sveriges matcher på storbildsskärm. De brukar tillhöra festivalens bästa spelningar.
Suset bland de omgivande björkarna, brisen från sjön Hulingen, baskaggedunket från Pampas, matos från langosvagnar, luft som är brun av festivaldamm och en publik som är precis lagom festivalskön efter några dar i tält – storbildsmatcher på Hultsfred är det bästa sättet att uppleva fotbolls-VM.
Och märker man att det börjar gå åt helsicke är det bara att knalla bort till Montt Mardie som lirar på Stora Dansbanan istället.
Visste ni förresten att Hultsfredsfestivalen har egen web-tv där man kan se vissa konserter via nätet? Gå in på hemsidan rockparty.se, klicka på ”kul” och följ festivalen på datorn hemma. Inred vardagsrummet med tält, ölbackar, flaggor, bandare och halvätna pizzabitar och ni får en känsla hur jag och de andra 30 000 här nere i Smålands skogar har det.
INTE ENS NÄRA: Visning av Sverige – England på Cloetta Center på tisdag.
IN MED: Johan Melander & Nya Stan
UT MED: Nostalgimackar
Till top