Tobis kontaktförmedling

Dejting / Permalink / 5
Tobis kontaktförmedling

Det här är Tobbe Leffler. Han bor i Linköping och jobbar som butiksbiträde i en musikaffär. Han kan spela gitarr som en gud, försvinna på rockfestivaler och är inte blyg för att sminka sig.
Leffan, som han kallas, brukar sitta i sitt fönster och titta på en tjej som heter Marina som går förbi varje dag på väg till jobbet. Hon ser dock inte honom eftersom hon alltid läser medan hon går. En annan tjej sa att han var transparant. Det må så vara, men Leffan är ändå varje kvinnas högsta dröm.
Vill du ha kontakt med honom, hör av dig till Tobi. Märk svaret "Vilket vackert förnamn"
#1 - - JP:

Nä, Usch, han vill jag INTE ha kontakt med...

#2 - - GB:

Lika som bär: Tobbe Leffler och J-O Waldner. Kommentarer överflödiga!

#3 - - Rockstjärnan:

Lik J-O Waldner? Det var det dummaste jag hört (läst). Waldner ser ju ut som en liten barnstjärt i ansiktet. Jag tycker mer att han liknar nån polare till Christer Pettersson! Men nu känner jag Leffler privat och vet att han är mycket sötare i verkligheten! Återigen är det Tobys fotograf som varit i farten. Än en gång har han förvandskat en liten oskyldig majblomma till något vulgärt!

PS. Glöm inte den fejkade dubbelhakan.

#4 - - GB:

Nej, det var ju inte riktigt utseendemässigt jag menade. Syftade snarare på att båda är "lirare". På lite olika sätt kanske, men med samma känsla för spelet. Att se TL med gitarr är väl ungefär som att se J-O spela pingis. Har jag fel? TL skulle precis som J-O lätt kunna bli stor i Kina, där gillar dom ju spelgenier. Jaja, nu blev det ju en kommentar i alla fall...

#5 - - Tobi:

Vad jag har hört är TL redan stor i Kina.

Till top