Marie Lindberg - årets fejk!

Tobi talar / Permalink / 3
Marie Lindberg - ?rets fejk!

"Det här är en saga och jag är prinsessan", sa Marie Lindberg när hon hade gått vidare till finalen.
Hon var skollärarinnan som "kom från ingenstans", en solskenshistoria, en sagoberättelse.
Hon var den äkta och oförstörda gitarrtjejen som påhejad av sin skolklass charmade sig in i svenskarnas vardagsrum. Den fula ankungen skulle bli en svan. Hur hade en så oskyldig och oförställd tjej kunnat hamna i en sån här sannsaga? Vilket mirakel!

Tjena.

Inte ett ord om maken Jan Lindberg som varit en mediahora ända sedan han var med i "Sikta mot stjärnorna" 1997. Sen bildade han dansbandet Date och har varit med i Melodifestivalen 2001, 2002, och 2005, uppbackade av Bert Karlsson.
Bert Karlsson sköter för övrigt distributionen av Maries kommande platta som redan ligger färdig och klar.
Marie skickade inte in låten "Trying to recall" på vinst och förlust utan uppmanades att skriva den av Christer Björkman. Familjen Lindberg hade nämligen skrivit en låt tidigare, som ratades i sista stund, så Björkman hade hennes namn i minnet.

Så fin och äkta var den "Törnrosa-sagan".


Rösta på vem du vill ikväll, bara inte Marie Lindberg.
#1 - - Carro:

I knew it! Hon sög för övrigt.

#2 - - Niklas:

Åh, du är en bitter man Tobi. Mycket bitter och gammal, jag visste det.

#3 - - Dampsköldpaddan med guldfisk minne/Lisa:

Helt rätt Tobi! Dissa töntfröken. Hon var skit dålig. Och nu känns det ännu bättre när det visade sig att hon var en fejk. Själv lyckades jag komma försent till schlagerpartyt, så somna ja under omröstningen också..narkolepsi är inte att leka med...Tror Ola behöver läggas in några veckor på psyk...tyckte att han såg lite väl manisk ut.

Till top