#1 - - Markus Stöld:

Vakna Tobi, jag vill ha en Melodifestivaltext att kommentera.
Laddade precis ner dubbel CD:n "Melodifestivalen 2007" och är mäkta upprörd! Det är fan i mig skandal att Caroline Af Ugglas inte gick vidare med hennes fantastiska "Tror på dig". Men jag tror helt enkelt att svenska folket att han hennes utstrålning är hemsk, att hon "åmar" sig och använder heroinblick ut i tomma intet fungerar inte. Så jävla synd, för detta är den bästa låten jag hört, kanske i Melodifestivalens historia.
Maja: Om svenska folket hade din åsikt gällande Carolines utstrålning hade hon varit en defintiv utmanre till The Ark. Nu slutar det så här istället, tyvärr.
1. Arken
2. Andreas "skaket" Johnson
3. Marie "bra spion" Lindberg
4. Måns "15 minutes of fame" Zelmerlöw
5. Sonja "Shirley" Aldén
6. Sarah "GI" Dawn Finer
7. Världens äldsta 22-åring.
8. Fagbastian
9. Anna "qwerty" Book
10. Tommy "i förrgår" Nilsson
Där har ni slutresultateet! Garanterat. Jag har aldrig haft fel under de 24 år jag tippat. // Stöld

#2 - - Markus Stöld:

Hörde precis en intervju att Caroline skall ut på en turné i sommar och nästan enbart spela på festivaler. Kan man hoppas att Rockparty för första gången i deras historia bokar något man VILL se?

#3 - - Tobi:

DU och JAG o MAJA ska på Caroline af Ugglas i sommar. Det är härmed bokat. Jag har ju hajpat henne i några år nu och det är kul att även flera börjat fatta hennes storhet (även om de flesta fortfarande är trångsynta nollor).
Men när det gäller din lista är den ju helt fel. Tippar du så kommer du att få fel i år igen (precis som du haft de senaste 24 åren. Ska snart skriva ett inlägg med den rätta listan.

#4 - - CS:

Jag vill också följa med, Caroline är kanonbra!!

Bra tippat Markus, du verkar vara insatt i branchen!

Till top