Tv-krönika 23/11

TV / Permalink / 0

Osexigast på TV

 

Det här skulle bli en krönika om gårdagens tv-program, men det slutar med att jag ligger dubbelvikt av skratt.

Jag ser Martin Timell i reprisen av "Deal or no deal", jag ser Christine Meltzer i "Ett gott parti" och jag ser Lars Lagerbäck och Peppe Eng i sportsändningarna. Och kan inte sluta flabba.

Tillsammans med andra tv-personligheter som Linda Isaksson, Bengt Alsterlind, Jan Scherman, Tobbe Trollkarl, Ann Westin, Peder Lamm, Claes Elfsberg, Olof Lundh och Eva Nazemson har namnen ovan nämligen förärats en plats på hemsidan Boyaheds sanslöst roliga lista över "Sveriges 69 Osexigaste 2007". Årets lista är den femte och kommentarerna är som vanligt träffsäkra.

Andreas Lundstedt från "Ranking the stars" beskrivs som: " Alltid med ett maniskt leende på läpparna trots att det enda positiva i hans liv är syfilistesten".

Ann Söderlund från "EKG" får omdömet: "Okej, vi förstår att det faktum att Ann Söderlund är mamma är vad hela hennes image och karriär grundar sig på. Men det betyder inte att hon konstant behöver prata bebisspråk".

Och om Özz Nujen från "Veteran-TV" står det: "Özz Nûjens andedräkt luktar lik. Det är helt naturligt eftersom Özz Nûjens mun är dit gamla skämt går för att dö".

Hela listan finns på boyahed.com.

 

ANNAT ROLIGT: "Centralskolan"

DÄREMOT SVINTRÅKIGT: Allt med Claes Eriksson

Till top