Lehmans fredagsfräckis

Skoj / Permalink / 1

"Drängen på bondgården hade varit utan kjoltyg i flera månader. Till slut kunde han inte hålla sig utan frågade bonden - med mössan i hand - om det inte skulle vara möjligt att få låna hästen och droskan och ta en tur in till Målilla där han visste att det fanns lössläppta kvinnor.
Bonden gick snabbt ut på trappan och stängde dörren bakom sig och sa som den snåle bonde han var att det var helt otänkbart att han skulle få slita på häst och vagn för sådana bagateller.
- Du ska inte tro att jag har det lätt heller, Agda vill inte lika ofta som jag så då tar jag grisen som står på dynghögen. Det är inte det bästa men det slutar i alla fall klia.
Drängen dröp av och gick och lade sig kåt som Kilimanjaro på natten. Dagen efter mötte han bonden på lagårdsbacken och hade vant sig lite vid tanken och frågade sökande...:
- Så du säger att du tar grisen?
- Ja visst, gå och prova direkt nu, sa bonden.
Drängen dröp av och det blev ett jävla liv bakom lagården. Grisen skrek som en ....just det...stucken gris, drängen vrålade och stönade. Bonden trodde att drängen hade tagit livet av grisen och var på väg runt hörnet på ladan för att se vad som stod på när han så när sprang ihop med drängen som var skitig från topp till tå med ett fånigt leende på läpparna.
- Vad har du gjort människa, lyfte du inte bara på svansen och körde på?
- Lyfte bara på svansen? Vaddå, en måste la få kyssas lite också."
Till top