This perfect day!

Tobi talar / Permalink / 0
Igår var en riktig höjdardag från start till mål.

Efter sedvanlig sovmorgon drog jag till SR Östergötland och gjorde en pilotgrej till P4. Kan bli en grej jag kör varje vecka framöver.

Sen träffade jag min stora idol Pär Wiksten från The Wannadies. Han är ju ute på turné med Amanda Jensen och jag fick hänga med en sväng i hennes lyxiga turnébuss, faktum är att jag till och med fick guida chauffören från Konserthuset till Ekoxen. Har pratat lite med Pär förut och han är en supertrevlig prick. Egentligen skulle jag bara ställa några snabba frågor om Wannadies framtid, men vi snackade en timme om Edith Backlund, hans andra protegé, istället.

Och ute föll årets första snö.

Var förbi 013-kontoret och hämtade lite grejer: en skiva, Jan Stenmarks nya bok (svinrolig, som vanligt) samt det skojigaste pressmaterial jag sett. Rock´n´roll-kungen Sulo:s pressrelease var utformad som en skvallertidning. 24 sidor med Sulo-skvaller, Sulo-korsord, Sulo-idolaffisch, Sulo-serie och Sulo-tävling.

Igår var det även premiär för årets Novemberljus.

Och på kvällen gick jag även på Amanda Jensen-konserten på Konsert & Kongress. Och det var RIKTIGT JÄVLA BRA!
Skivan är helt okej, men live lyfter Amanda till något helt annat. Svinbra sång, utstrålning, kanonbra band och så sidekicken Pära W som på nåt sätt gör att Amanda själv blir ännu bättre. Musiken som på skiva kan låta lite tillrättalagd svängde som fan och lät betydligt fräckare live.
Garden är en svintråkig konsertlokal, men detta kan ändå ha varit ÅRETS SPELNING!
Till top