SGG närmar sig...

På gång / Permalink / 2

Ni kanske undrar hur det går med Sköna Gröna Grebo?
Jo, vi hade möte igår och saker och ting rullar på, så rent praktiskt ska det nog bli en kanonfestival.
Problemet är att utgifterna hopar sig i rasande takt (finanskris, tidigare sponsorer som inte är med längre, höjda artistgager, nya kostnader så som vakter, el, inköp av backstagetält m.m.) och i runda slängar måste vi få in dubbelt så mycket cash i år jämfört med förra året. Och det är alltså inga småpengar vi pratar om, bara en sån sak som STIM-avgiften går på 10 647 kr (beräknat på 2001 besökare).

Det är som bekant ingen entréavgift till festivalen, men man kan ge ett frivilligt bidrag vid ingången. Det får ni gärna tänka på när ni kommer, och säg även till era vänner att vara generösa. Det är absolut nödvändigt om det ska bli en festival även nästa år.

Om det är någon som har företag och känner att han vill sponsra går det bra att mejla [email protected] så hör vi av oss och berättar om våra sponsringspaket.
Även privatpersoner som vill donera kan mejla dit.

Läs mer om Sköna Gröna Grebo på: http://www.skonagronagrebo.se/
Vi ses i Grebo den 22/8!
#1 - - Bullseye:

Det är väl självklart att man slänger i ett par hundra vid entren men jag hörde förra året en kärring som sa att hon inte tänkte betala för ett gratis arrangemang och att hon alltid brukade köpa ett fika så dom får ju in pengar där, ja vad kan hennes fika kosta 15:- kanske eller nått.

Jävla snik kärring!

Var på en festival i Tyskland där man fick ge frivilligt bidrag och där hade dom ett genomskinligt plaströr som man la pengar i då ser ju alla runtomkring hur mycket man ger och då blir det pinsamt att ge för lite, kanske vore nått för er oxå!



#2 - - Tobi:

Och av dom 15 spännen är det kanske 2 spänn som är vinst...

Till top