Bête Noire gör Norrköping

kultur / Permalink / 1

Igår blev det ännu en toppendag i Norrköping. Drog dit på morgonen och fixade några jobb, sen hämtade jag Bill vid stationen och sen bar det av till Hageby Centrum för tv-inspelning. Ovan ser man mig, Ragnar Dahlbergs orre och Åsa Sjöberg.

Först var jag med som "nöjesprofil" i soffan och pratade lite om vad som händer i länet i sommar. Tyckte inslaget blev ganska rörigt och dåligt, men skit samma. Sen körde Bête Noire "Förbjudet".
Kolla in "Sjöberg & Dahlberg" kl 19.30 nästa fredag på NT24/24Corren.

Efter det drog Bill och jag och hälsade på trevliga Lina på Norrköpings konstmuseum. Vi fick en guidad förtitt på Marie-Louise Ekman-utställningen och kollade även in samlingen på övervåningen. Till vänster på bilden ovan hänger för övrigt originalet till konstmuseets logga.

Var en sväng förbi kontoret och fixade några småjobb till och sen kollade vi läget i Knäppingsborg. Det blev käk på Bagarstugans nya brasserie.

Efter det var det dags att dra till studion där demonproducenten Jürgen Krado väntade. Vi lade sång på både "Les nouveaux riches" och "Dansa tills döden hämtar dig". Bara två låtar kvar nu, sen är nya skivan på gång...
#1 - - Anonym:

snacka om mediahora

Till top