Lördagkväll i Norpan

Fest & sånt / Permalink / 1

Igår blev det ännu en höjdarkväll i Norrköping. Bill fyllde år och det firade vi med att åka till Norpan och började med en middag på Black Lion Inn.

Vi hann även med en öl på Pub Wasa innan vi drog till kvällens stora begivenhet...

...nämligen den krog i Norrköping som har kanske allra sämst rykte (i konkurrens med Deli, God Vän, Wasa och Svea) dvs Sam´s Krog. Trailerpark Idlers hade femårsjubileum och releaseparty, och det blev både gratis pizza och godisregn. Flying Phantom-Kjell öppnade med några ukelele-låtar innan Johan Pettersson tog vid och värmde upp publiken ytterligare.

Idel kändisar var på plats: Ragnar Dahlbergs son, medlemmar från Blå Häst och Sonic Surf City. Senare mötte vi även Åsa Sjöberg utanför Lamp Hotel (det stället måste ni kolla in). Och så förstås Trailerpark Idlers, detta fantastiska countryband med Mogge och Miss LisaLee i spetsen. Till och med råsynth-Bill gick igång på raden "If whiskey don´t kill me memories will"...
#1 - - Apan:

Jag fattar inte grejen med att vispa på en akustisk gitarr och sjunga lalalala... Hur många såna finns det egentligen.. trubadurer kallas de visst, eller var det - arbetslösa wannabes?

Till top