Förmiddag i Linkan

Tobi talar / Permalink / 0
Fick ett ryck igår och gick upp med tuppen. Käkade frukost ute och tog sedan en runda på stan. Kollade in den nya saluhallen som var trevlig, så man hoppas ju att det kommer att gå bra.
Sen var det dags att ordna dagens gratismat så jag gick in på blodgivningen och lämnade en halvliter. Sen var det fritt fram att svulla loss.
Dagens jul klarades av genom att jag köpte den första julklappen. Tog även en sväng in på Passagen för att kolla in kommunens konstinköp under året. Kan ju vara bra att veta vad skattepengarna går till.
I vanlig ordning fick jag med mig en trave gratistidningar hem. De flesta är i ärlighetens namn inget vidare. En snabbsummering av de som finns ser ut så här:
LKPG/NKPG Magazine är självgoda  - utan anledning eftersom de inte har något innehåll värt namnet. Förutom en alltför lång huvudintervju i varje nummer.
Just Nu och Trend är glättiga och ytliga, och känns mest passé.
Linköpingsposten/Norrköpings-Magazinet har visst innehåll men är fula, ointressanta och känns oerhört gamla.
Gaffa är en riktig musiktidning, även om det inte är världens bästa.
Extra Östergötland består mest av samma TT-material som alla andra tidningar, men är i alla fall en riktig journalistisk produkt och kan glimta till ibland.
Signerat Ung - visst märks det att det är en tafflig, naiv gymnasietidning, men den är ändå relevant, har högt läsvärde och är bra på sitt sätt.
Nolltretton/Nollelva får andra bedöma.
Till top