Olla, olla - ropar damerna

kultur / Permalink / 0
 
Så stod man där i hästhagen i Vårdsberg och spelade snusklåtar för Hallongrottans vänner. Hur hamnade jag egentligen där?
 Jo, dagen började på Linköpings flygplats där jag snackade lite med nya VD:n. Och som vanligt i såna sammanhang blir man så fruktansvärt ressugen att man bara vill hem och boka. Men jag hejdade mig och drog till Norrköping istället, och det är minsann inte kattskit det heller.
 Började med att kolla in Arbetets Museums nya utställning, en liten fin sak om de småländska stenmurarna.
Därefter blev det Konstmuseet och utställningen "Gulligt! Läskigt! Roligt!" som visar bilder från olika barnböcker under de senaste 100 åren. Också den helt okej.
Sen började det suga i tarmen så jag och mina 011-babes gick till Ardors VIP-kväll där de presenterade sin Chill & Grill, dvs deras uteplats där man kan hänga i sommar.
Det bjöds på pulled pork-burgare och öl/vin, och just burgare och bärs satsar de på i sommar. 75 spänn kostar det.
Plötsligt dök Anahi upp och körde lite flamenco. Sen var det dags att dra tillbaka till Linkan.
Men vi kom bara till Dr Frasse i Vårdsberg (Jaså, är han läkare? Så trevligt!). Johanna fyllde nämligen år, så vi våldgästade och bjöd på en spansk afton med flamenco och snusklåtar. OBS! Låtvalet berodde på önskemål från familjen. Själv är jag inte mycket för sånt där under-bältet-fjanteri...
Så var det med det!
Till top