Framme i Boston

Resa / Permalink / 0
Då har man landat och checkat in på hotellet (som INTE kan rekommenderas). Visserligen blev jag uppgraderad till en dubbelsäng, men det är ändå ett skithotell. Men det var det enda som fanns hyfsat centralt om man inte vill betala 2000 kr natten.
Resan gick oväntat smidigt och det var fräckt att flyga in över Cape Cods sandstränder. Klarblå himmel och 24 grader när jag landade kl 17 lokal tid (kl 23 hemma).
Har bara med mig ett handbagage och en cool grej med att bo i Linköping (och särskilt Tannefors) är att man faktiskt kan cykla till flygplatsen (vilket jag gjorde) när man ska resa ut i världen.
Bostons tunnelbana är från 1897 och det märks. Det har mer gemensamt med spöktåget på Gröna Lund än TGV och Shinkansen. En steampunk-subway, helt enkelt.
Ikväll händer inte så mycket. Nu ska jag gå till närmaste sportbar (låg en strax intill hotellet) och beställa in en burgare och några bärs. Sen blir det sängen, klockan är ju faktiskt 02 för mig nu. Sen imorrn blir det en fullspäckad dag då jag hade tänkt att gå Freedom Trail på dagen och kolla baseball med Boston Red Sox på kvällen. Kanske också en öl på Cheers (puben i tv-serien "Skål") och lite andra grejer, jag får se hur mycket jag hinner. Skål!
Till top