Öl med kändisar

kultur / Permalink / 0
De senaste dagarna har jag intervjuat en rad kändisar av olika slag. Tänkte försöka mig på någon slags bedömning av dem och använder mig av pubmetoden. Helt enkelt: skulle jag vilja dricka öl med personen i fråga? Betyget baseras på senaste dagarnas intervjuer, allmänt intryck och (i de flesta fallen) tidigare kontakter.
 
Henrik Johnsson
Helyllekille så präktig att man storknar. Charmig och trevlig, men är inte så smart och formuleringsbegåvad som han själv tror. Men visst, han bor utanför Norrköping och vi skulle säkert ha ganska trevligt en kväll på Munken.
Antal öl jag vill ta med Henrik: 2 av 5
Soran Ismail
Största problemet med Soran är att han är en komiker som inte är rolig. Och vi skulle nog inte heller ha särskilt roligt ihop. Men han verkar hyfsat intellektuell och har ett samhällsengagemang så vi skulle nog kunna ha några intressanta diskussioner.
Öl med Soran: 2 av 5
Jessica Andersson
Vem är hon, vad vill hon, vad tycker hon? Dricker hon ens öl? Jessica Andersson är i mitt tycke en av landets mest intetsägande artister. Jag skulle nog inte ens känna igen henne om vi möttes i en bardisk. Nej, hon och jag skulle förmodligen ha en dötrist kväll ihop.
Öl med Jessica: 1 av 5
Alex Schulman
Eftersom jag läser hans krönikor, ser Schulman Show och lyssnar på hans och Sigges podcast så tycker jag såklart han är intressant. Men det blir också lite stalker-varning på mig, och dessutom är vi kanske lite för lika för att komma riktigt bra överens. Kan vi undvika tuppfäktningen tror jag dock vi skulle trivas bra ihop
Öl med Alex: 4 av 5
Peter Jöback
I grund och botten anser jag att Peter Jöback är en tämligen ointressant artist och person. Präktig och småtrist. Och förmodligen skulle en pubrunda med honom kännas lika fräck som ett pingstkyrkomöte. Men jag måste ändå erkänna att det finns en liten, liten kittling nånstans därinne. Det kan eventuellt finnas mer saker att upptäcka bakom den där välpolerade musikalfasaden....
Öl med Peter: 3 av 5
Till top