På skiva: 50 Cent

På skiva / Permalink / 0
50 Cent
"Animal ambition"
G-Unit

Det har gått fem år sedan senaste albumet, så det var väl hög tid för 50 Cent att släppa en ny fullängdare. Och ingen fantast av den amerikanska rapparen har väl missat att hans femte platta varit på gång efter att skivbolaget pumpat ut hela tio singlar för att få upp intresset.
Och egentligen är det inte "Animal ambition" som ska säljas, utan det kommande, sjätte albumet "Street king immortal" som ges ut redan i september.
Förmodligen är det helt rätt med denna märkliga marknadsföringsstrategi, för ärligt talat har 50 Cent inte varit särskilt het på åtminstone sju år. Han har visserligen släppt lite enstaka singlar de senaste åren, men långtifrån nått upp till framgångarna i fornstora dar.
Här gästas han av namn som Yo Gotti, Trey Songz, Kidd Kidd, Jadakiss, Mr. Probz, Guordan Banks, Prodigy, Schoolboy Q och Styles P, men musiken tuffar på i sakta lunk och 50 Cent själv verkar ganska oengagerad. Det känns som att plattan gjorts med vänsterhanden, och trots att 50 Cent talar mycket om ambition så märker man inte mycket av hans egen på detta album.

2/5
Till top