En dag i Norrköping

Tobi talar / Permalink / 0
Nästa nummer av Nolltretton har resetema så jag gjorde mitt sedvanliga besök på Norrköping Flygplats, där jag numera rör mig lika hemtamt som i min egen lägenhet. Den nya marknadschefen berättade om sommarens reseutbud. De har ju mest charter där, men kan ju bland annat ståta med resor till Azorerna vilket känns lite kul. Fick också lära mig att Norrköping Flygplats är nåt slags svensk centrum för införsel av islandshästar. Det brukar komma 50-80 åt gången med flyg från Iceland Air. Coolt.
Dessutom antydde han att det framöver kan bli flyg till Berlin, och det vore ju kul i så fall.
Gjorde även ett besök på Trägårn för att kolla in deras nya, stora ombyggnad. Det blev rätt häftigt, med bland annat en terrass uppe på taket till stora baren.
Kikade också in på (relativt) nyöppnade fiket Zofias Café. Trevliga ägare, mysig inredning och försäljning av polska delikatesser - sånt måste man ju gilla. Överlag har ju Norpan många personliga caféer, exempelvis Gubbens, Kuriosa, Broadway, Jolla, Väster, 12:an med flera. Och eftersom de sålde charketurier var det kört - jag kom hem med en polsk korv. Eller om det var skinka...svårt att avgöra.
Till top