Stora Dyngan

TV / Permalink / 0
År efter år går man och hoppas på att Correns TV-satsning nån gång ska lyfta, men jag har nu insett att det aldrig kommer att ske. Det senaste bottennappet är "nöjesprogrammet" Stora Trumman där man misslyckas i varje moment. Till att börja med är vinjetten evighetslång. Den ger dessutom löften till tittaren som aldrig infrias. Programledaren är dålig och lyckas inte locka fram något spännande hos de redan tråkiga gästerna. Oftast står man bara runt ett bord och pratar. I förra programmet ägnades en tredjedel av programtiden åt en kille som knäppte med fingrarna. Ett återkommande inslag är en pizzatävling. Hallå, är det 1983?
Det verkar inte finnas nån som helst tanke med programmet. Vem riktar det sig tilll? Vad vill dom göra?
Det där med innehåll verkar vara ett okänt begrepp, allt är liksom bara luft. Det finns inget som bränner till eller känns det minsta angeläget. Det enda som är bra är att de lyfter fram lokala artister, men dessa intervjuas inte (eller ens presenteras) så man har ingen aning om vilka de är.
Det går ju att göra bra tv med obefintliga resurser, det har vi exempelvis sett i " Schulman show", "Tv-domarna", "Oj, vilken vecka", "Bar o Politik", "Studio Virtanen" mm. Det enda som behövs är egentligen bra gäster som får bra frågor. Svårare är det inte.
Stora Trumman borde börja med att byta programledare till någon med personlighet samt skaffa sig en idé om vad programmet vill. Eller ännu hellre: lägg bara ner skiten.
Till top