Electric Boys!

Konsert / Permalink / 0
Oj oj oj...Conny Bloom - vilken rockstjärna!
Igår hade vi Electric Boys hos oss på Palatset och det blev en riktig kanonkväll. Mycket folk, bra stämning, ett Electric Boys i toppform med Sveriges snyggaste 51-åring som frontfigur. De körde märkligt nog inte "Psychedelic eyes (en av svensk rockhistorias tio bästa låtar) men i övrigt verkade Conny och grabbarna få feeling denna kväll och lirade till och med lite av "För fet för ett fuck"!
Backstage efteråt tyckte Conny att vi var en av landets bästa rockklubbar (ja, jag vet att ni tänker att han säger det på alla ställen, men efter mer än 100 bokningar tycker jag mig ha utvecklat en bra bullshit-detektor). Han släpper ju snart en soloskiva också, och vi snackade lite om att boka honom till våren igen.
Förband var för övrigt Prime Creation...
Man vet ju aldrig med gamla "gubband". De kan vara trötta och smått pinsamma, men under hösten har vi haft Sator, Alonzo, Kinde, Quireboys och Electric Boys och de har alla levererat på ett strålande sätt. Kul som fan att se att ens gamla idoler fortfarande har "det".
Nu kör vi band Juldagen och Annandagen (blir nog också två bra kvällar) och sen ser vi fram mot vårterminen. Jag håller på för fullt med bokningarna och två gig jag verkligen ser fram mot är exempelvis Helmut Jederknüller 5/3 och Sha-Boom 18/3!
Till top