Möte i Melbourne

Resa / Permalink / 0
Kom till Melbourne igår för några dagars avrundning av denna Australientripp. Tog in på ett hotell mitt i smeten och gav mig ut på stan för en fika. Melbourne är ju känt för sina caféer så en fika var nummer ett på listan. Nummer två tänkte jag klara av idag och det är att kolla in AC/DC Lane.
Idag är det för övrigt Australia Day. Vet inte om det händer nåt speciellt eller om den stora festardagen var igår och allt är stängt idag, men det märks väl.
Just det, har ju glömt bort årets reseaffisch, men det är i alla fall Frallan som fick äran i år.
Precis runt hörnet ligger Hardware Lane som är en liten mysig bargata. Tjoho, tänkte jag, och såg fram mot att sitta där om kvällarna och äta och dricka gött. Äntligen är man i en storstad där de inte stänger ställena svintidigt som i övriga landet. Men icke sa Nicke, för kl 22 sa det tjoff, tjoff, tjoff så var det igenbommat och tomt.
Sen dök i alla fall Mucken och Dennis upp, dvs det kända rockbandet Westerburgh & Micaela, och vi drog iväg en bit och hittade ett ställe som höll öppet natten lång. Där klämde vi några tillbringare öl och hade en trevlig kväll.
Egentligen hade jag tänkt att överraska dom och bara dyka upp på en av deras spelningar, men det är ju som det är med Facebook osv, så de har ju haft dunderkoll i en månad att jag varit på väg.
Nähä, nu börjar det bli dags att ge sig ut på stan...
Till top