Trumpen dag

TV / Permalink / 2
Satt uppe till 09 i morse och följde USA-valet. Lätt att ta till ord som "katastrof" och "dumma amerikaner", men med tanke på att vi röstade bort Reinfelt och låter SD växa, samt all idioti som sprids i sociala medier, kanske vi inte ska slå oss alltför mycket för bröstet här i Sverige...
#1 - - Patte:

Demokratin fungerar!

Trots att i stort sett alla medier varit partiska för Clinton i U.S.A. vinner Trump. Alla etablerade medier samt "experter" i Sverige tillsammans med den politiska korrekta eliten har liksom deras motsvarigheter i U. S. tappat verklighetsförankringen från sin egen befolkning.

Trump är en alldeles för narcissistisk person i mitt tycke. Det har dock endast framhävts de negativa sidorna av hans politik av media.

Jag tror Trump kommer att överraska positivt! Många välutbildade har röstat på Trump i motsats till informationen vi fått från etablerad media.

Angående Reinfeldt så fortsätter han med en dåres envishet med att förespråka massinvandring och mångkultur. All fakta som faktiskt bevisar motsatsen behöver han inte bemöta då normala motfrågor aldrig ställs från journalistkåren.

#2 - - Lorden:

Word Patte!

Till top