Mediakonsumtion

kultur / Permalink / 0
Jag tycker det är intressant med personers mediakonsumtion eftersom det säger så mycket om personen. Så här ser min ut, i grova drag:
Jag börjar dagen med att läsa Corren i sängen. På fredagar får jag även Länstidningen. Jag prenumererar även på Vagabond och Sonic, men de kommer ju bara typ en gång i månaden och läses oftast på kvällen. Sen läser jag även Gaffa och de tidningar jag själv skriver för, tex Nolltretton.
 
På nätet läser jag Expressen och Aftonbladet (flera gånger dagligen). Sen är jag även inne på en mängd andra nyhetssajter, men inte med samma regelbundenhet.
Något av det första jag gör varje dag är även att kolla in Trumps twittrande. Något jag återkommer till flera gånger om dagen. I övrigt är jag inte inne på Twitter särskilt ofta. Övriga sociala medier följer jag i princip inte alls, Facebook undantaget. Och även där är jag ganska inaktiv, förutom när det gäller jobbrelaterade saker.
 
Bloggar? Finns ju knappt några intressanta längre, förutom Smiling Gaymans blogg. Poddar däremot, där är jag väldigt aktiv och lyssnar på typ tre varje dag. Bland annat dessa: Fördomspodden, 80 Väldigt Goda Mackor, Filip & Fredrik, Alex & Sigge, Gradvall, Schulman Show, Hemma hos Strage, Vinpratarna, GullbergNordström, Värvet, DJ 50 Spänn, Freakshow, David Batra, Tur & Retur, Åsiktskorridoren, Nemo möter en vän och Det politiska spelet.
TV ser jag ganska lite. Det enda jag egentligen följer är Agenda, Lyxfällan och Dragons Den. Radio är i princip inget, förutom poddversioner av exempelvis Spanarna, Public Service och Söndagsintervjun.
På Youtube följer jag ingen men kollar in CNN flera gånger per dag.
Blev en lite förenklad bild detta och det känns som att jag har glömt massor, men den säger kanske ändå något?
Till top