Sveriges 69 osexigaste

Skoj / Permalink / 0
För övrigt är hela listan (se Hata Elin Ek) jäklig rolig. Kolla in på: http://www.boyahed.com/?303-Sveriges_69_osexigaste_2005
Ju högre upp, desto bättre motiveringar.
Shan Atci-Prosit, är en av dom som förtjänat sin plats. Andra är bla:
27. ÖZZ NUJEN (NY)
Det är inte många som vet att ståupparen och radioprataren Özz härstammar från en känd humoristklan i Kurdistan, och att hans släktnamn Nujen faktiskt betyder just "underhållare" eller "komiker" på kurdiska. Förnamnet Özz, däremot, betyder direktöversatt "snälla Gud låt honom inte växa upp och försöka bli". Föräldrarna valde det med omsorg.

5. SEBASTIAN DAWKINS
(3)
Eftersom vi tidigare har blivit hotade med polisanmälan för förtal av den högt ansedde herr Dawkins tänker vi i år, bara för att täcka vår rygg, enbart inkludera saker i denna motivering som vi vet är obestridliga fakta. Sebastian Dawkins ser helt för jävlig ut. Sebastian Dawkins är psykoterapeut minus terapeut. Sebastian Dawkins är en utomjording, skickad till jorden för att förgöra våra sinnen. Hundar och marsvin börjar spontant att gny när de känner att Sebastian Dawkins närmar sig, och spädbarn gråter. Sebastian Dawkins är osexig. Så enkelt är det.

3. MICHAEL BRINKENSTIERNA (1)
Då vi förra året beskrev den enorma osexigheten i herr Taget Namns personlighet anser vi det passande att detta år sjunka lite lägre och enbart angripa hans utseende. Sammanfattat: Han ser ut som en penis. En solariebrun penis, men lik förbannat… en penis. En penis med öron.
Till top