#1 - - Anonym:

"Hansken" flyttades från Vårdhemmet Storängen i Söderköping i samband med mentalvårdsreformerna i början av -90 talet, han kommer ursprungligen från Berg 1 mil norr om Linköping och plaserades därför i Linköping. Här (Söderköping) kallades han allmänt för Fante eller Krister-Fante.
Kärleken till hanskar fanns även då och jag har jagat ut honom flera gånger från jobbet där de halvmeterlånga hanskarna i blästerskåpet tydligen var mycket lockande . Att han har en överdriven fixering vid tjejers kön är naturligtvis helt fel,jag är minst liga sugen på att käna lite men avstår naturligtvis. Han var även mycket road av byggarbetsplatser där han alltid öppnade med repliken "kaffe-tårta kaffe-tårta o fy faán"
Det var många färgstarka personer som försvann från Söderköping när Storängen stängdes, i dag finns komunförvaltningen i lokalerna så dummheten och oförståndet finns kvar men av den värme och öppenhet
som så många av de förståndshandikappade hadde syns inte ett spår.

#2 - - Intressant?:

Varför är detta intressant? Alla idioter som är elaka och dummar sig med han och andra utvecklingsstörda är folk med stort ego och litet självförtroende....

Han lever och mår bra o slipper en massa töntar som springer efter hånar honom...

#3 - - Intressant?:

Förresten finns han inte i Åleryd, så där kan ni göra ett studiebesök om ni vill...lol

get a life

#4 - - Karlsson:

Handskmannen som många kallar honom eller Krister Fante som han igentligen heter kommer inte från Berg utan från Berga (Linköping)och närmare bestämt Prästbolsgatan 17 där han bodde med sin mamma tills hon dog.
Mycket riktigt så flyttades han till Söderköping efter att ha varit på hem i Skäggetorp för att nu vara tillbaks i Linköping och ett vårdboende i Hjulsbro.
Jag var där för lite mer än ett år sedan bara och firade hans födelsedag och har tom bilder från detta!
Självklart fick han ett par nya handskar från mig och grabben!
Krister är fortfarande lika förtjust i ASFALT vilket är det han har gillat mest under hela sitt liv. Maskiner och allt som har med byggnadtioner och anläggning är det han gillar bäst.
Men taxi är inte tråkigt heller att åka enligt honom själv!

Till top