Tv-krönika (6/12)

TV / Permalink / 0

Vad händer efter "efter"?

 

Hur går det för alla dom där medverkande vi såg i gårdagens "Top Model" i TV 3? Kommer någon av dom verkligen att bli en äkta supermodell?

TV 4 fläskade på med repriser av hela tio avsnitt av årets "Idol"-upplaga igår. Samma sak där. Kommer årets vinnare vara ihågkommen om ett år? Ska vi verkligen tro på juryns ord om "ditt livs chans" och "det händer kommer att förändra hela ditt liv"?

Ännu mer nyfiken på hur det går är man i gör-om-mig-program som Kanal 5:s "Roomservice". Igår var det förresten programmets egen Mattias som fick ett rum omgjort.

I många program, som "Lyxfällan" eller "Grannfejden", gör tv-teamet ett återbesök efter en månad eller liknande och då är allt för det mesta frid och fröjd. Men det man vill se är ju hur situationen är efter, säg, ett år. Man vill ju veta hur det gick efter "efter".

Att betala räkningarna under en månad är väl en baggis, till och med för en slarver, men hur ser det ut efter ett år. Hur länge lyckas alla dom där som bantar i tv att behålla vikten? Hur länge tar det innan den där omstajlade morsan åter ser ut som hon gjorde innan. Det är ju det man vill se.

 

IN MED: Ny omgång av "Förlåt mig"

ÄVEN IN MED: Ny omgång av "Casanova"

UT MED: Martin Timell och Peter Jidhe

Till top