Rapport från Visfestivalen

Hemkommen från en visfestival som var lite märklig på många sätt. Att Åkrans helt oväntat dog två dagar innan satte ju givetvis sin prägel på stämningen. Dessutom åkte jag ner så sent som på torsdagen i år. Lyckades ändå ha roligt tillsammans med folket nedan.
Zelle & Marina
På torsdagen var vi inne i ruinen. Totte Wallin var skön som värd, tyckte dock inte att det var något uppträdande som var särskilt spännande även om både Dan Viktor, Sundström och Stefan Ljungqvist var okej.
Vädret var inte heller det bästa till en början. Mötte Lisa med föräldrar, Phalenin glömde kvar byxorna och Ulfsbo träffade en läcker MILF.
Aj aj aj aj - mitt baja
Här står båtgrabbarna och myser bland bajamajorna. I år var vår kära T-brygga dessvärre avstängd, men det gjorde iofs inte så mycket för min del eftersom jag blev portad från båten året ut(!) efter fredagskvällen.
Vickan och Jessi
Så jag hängde med brudarna istället. Dom här två kan man alltid lita på. Båda har för övrigt varit Page 3:are här på bloggen.
John Stridh plus Stöld
Och så vart det fredag och den värsta festkvällen där både jag och några till hade vår hårdaste kväll. Stöld kom ner med sin fluffigt ombonade bil och J.S- och Treo-låtar ekade i luften.
Lördag på klipporna
På lördagen låg vi vid klipporna och jag tog årets första dopp. Göööööötttth!!! som Zeijlon skulle ha sagt.
Ny etta på Bitterlistan!
Hemma igen. Årets Västervikbränna blev rätt vek, men lite cancerpanna och fyllekran blev det.
Däremot har jag övertagit förstaplatsen på Bitterlistan efter en visfestival med: Åkrans död, regn, portad från båten, obegripliga SMS, snefylla och framförallt ett emotsett möte som blev ansträngt och totalt misslyckat.

Kommentarer
Postat av: zelle

Trots omständigheterna tycker jag om dig ändå Tobbe!
Det var en bra visfestival och det var roligt att träffa alla goa polare!
F Å´s minne kommer att leva länge!

2007-07-17 @ 22:10:37
Postat av: Sebastian

Jag saknar dig.

2007-07-18 @ 00:33:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0