Tv-krönika (5/3)

Tobi talar / Permalink / 0

Sköna killar i Sportspegeln


För tillfället är det få tv-program som jag följer slaviskt, men ett som alltid varit ett måste på söndagskvällen är "Sportspegeln" (SVT 1, 20.30).

Som vanligt på söndagar var det en himla massa sport i rutan även igår. Främst handlade det om långlopp på skidor med både VM:s femmil och Vasaloppet. Som Grebo-bo är man ju lite extra stolt över att Robert Stein körde in på 138:e plats, bara sju minuter efter vinnaren.

På Inne-VM i Friidrott visade Monchichi Stefan Holm att gammal fortfarande är äldst genom att sätta Linus Thörnblad på plats. Måste förresten vara tråkigt för Thörnblad att trots svinbra resultat och mästerskapsmedaljer fortfarande vara mest känd som gayikon.

Vilket osökt för in tankarna på J-O Waldner, 42, som febersjuk ändå gick till semifinal i bordtennis-SM. En tävling som ungtuppen Jörgen Persson, 41, för övrigt vann.

En idrottsman som, precis som Thörnblad, märkligt nog fortfarande är underskattad är hockeyspelaren Henrik Zetterberg. Sportspegeln besökte honom i Detroit ? och när jag tänker på saken så är ju även han populär i gay-kretsar.

Vilket även kan sägas om gårdagens Royal League-förlorare Anders Svensson, stadig gäst på tidningen QX:s sexigaste-lista. Kanske beror det på att han ser ut exakt som Mat-Tina?


FRÅGA:
Är det nån som hör vad Sladjan egentligen säger?

TROTS ALLT: Så är trailersarna för "Hockeykväll" ganska roliga.

Till top