Fredag-lördagsång

Tobi talar / Permalink / 2

Precis. Igår blev det Wokis med Soppnazisten, Mr 011, Lena Spena Kissa mellan B..., Patriotelson, Josse, Marina Marina och några till. Sen gick vi vidare till Multipass och där passade jag på att konfrontera Bill med torsdagens incident. Han fortsatte att förneka att han skulle ha uppträtt ohövligt och plumpt, varpå konflikten eskalerade och vi helt enkelt bestämde oss för att gå ut och göra upp på gammalt hederligt vis.

Sam the Tam (pong) fick hoppa in bakom skivspelaren, medans jag och Bill gick ut. Vi hade ju dessutom lite gammalt groll som låg och grodde sedan Hultsfred. Nygge var domare och förklarade matchen oavgjord efter cirka två minuters brottning som på nåt märkligt sätt spontant hade övergått till kärleksfullt kel. Sen tog vi en cigg på trottoarkanten, skrattade åt hur dumma vi hade varit och gick in och dansade till "Mr Vain".
Uppfylld av eurodisco och mina återknutna vänskapsband med Bill fick jag för mig att även lappa ihop förhållandet med min misslyckade lunchdejt. Så jag ringde och väckte henne. Dessvärre hade jag glömt bort att klockan var närmare tre och att hon hade en tidig tenta på lördagen, så mina chanser att knyta hymens band är numera totalt utraderade.
Så idag blir det en innesittarkväll framför tv:n. Började dagen med "Ali" som jag spelade in igår. Will Smith var jävligt bra och Sam Cooke-öppningen fantastisk. Och nu ikväll blir det "Hip hip hora" (sådär, fast jävligt rolig på sina ställen), "Dolt under ytan" och "The Terminal". Och så ett gäng folköl förstås.
#1 - - Anna:

heta brudar maste jag saga :)

#2 - - Tobi:

Ja, det var en jävligt snygg bild. Var tvungen att ta med den.

Till top