Bratpack-resan har borjat

Tobi talar / Permalink / 5
Mackan
Sa var da Mackan Stold pa plats. Kocken och jag hade ordnat en valkomstkommitte 07.40 nar han dok upp. Hade ju egentligen tankt att ga och lagga oss men nar vi upptackte att klockan var over 06 tyckte vi att det var lika bra att stanna uppe tills han kom.
Pa kvallen drog hela ganget: Kocken, jag, Stold, Phalen och Josse till takbaren The Dome (se bild nedan).
image1631
Sen drog Kocken till flyget och vi andra hangde pa Sukhumvit. Aterigen blev klockan sisadar 08 och igar var inte Stold och jag sarskilt frascha. Sanningen att saga var vi faktiskt javligt ofrascha och gjorde inte manga knop. Idag ar dock krafterna tillbaka och ikvall ska jag visa honom Soi Cowboy och Nana Plaza.
---------------------------------------------------------------------------------------
Efter Halsoresan (som ballade ur ratt snabbt) ar det nu dags for lite akta bratpacking. Det forsta vi ska gora ar att dra till Pattaya imorrn. Bratpack-resan har borjat!
------------------------------------------------------------------------------------------
Maste aven visa mitt passfoto som far den stelaste passkontrollant har nere att borja asgarva.
sanuk mak mak
#1 - - Rysskapitalisten:

Ha det så bra boyz! Du hade rätt, tar bara en dag...

#2 - - Dentus Dribblers:

Tjena Krabbar! Nu har vi Greboboys vart i Thailand 2 vecks och vi har gjort som du sagt Tobi..om vi ska vara med i T-Force skulle vi ju olla 5 olika dorrmattor pa 5 olika hotell i bangkok...Its done! Vi har dock inte stott pa er..Vi e just nu pa Koh Somui..men drar sedan vidare till Bangkok pa tors..och tyvarr hem pa lordag...Cya

//Kaneback, Fornander

#3 - - Manut:

Bratpackresa? The Dome,ok men inget nytt,men Nana och Soi Cowboy?Ni är ju i Bangkok för bövelen,Asiens LA.
Kommer snart ner,22/1, och då ska det bli lite ordning och reda.Vet ni om Suanlum Nightbaazar har bommat igen än? Sugen på ett par liter Chang.
Morsning gu(a)y`s!

#4 - - pr:

har precis snackat med dig på msn, men det var inte du, förmodligen loggade nån in på datorn efter dig o kapade ditt msn, skärpning tobi

#5 - - Anonym:

jahaja, här fick vi en bild DIREKT på din respartner... Undra om Kocken verkligen var med på resan.

Till top