Men hur fan kan han få hålla på???

kultur / Permalink / 4

Ingen sommar i Corren utan en artikelserie om 60-talet signerad Lollo Asplund.
Förra sommaren var den en tiodelars-serie om "The summer of love" - 1967, i år har han haft en hel jävla bilaga om revolutionsåret 1968, och som inte det räckte så har han nu startat - lyssna noga, för det här är nog det sjukaste nånsin - en hemma-hos-serie om The Beatles.
Alltså ett band som slutade att existera för 38 år sedan!

Igår var man hemma hos Paul McCartney, visserligen en legendar men samtidigt en artist som inte tillfört något till musikhistorien sedan 1973 då Wings gav ut Bond-låten "Live and let die".
Idag hälsade Lollo på hos John Lennon - en man som varit död i 28 år!

Jag förmodar att det även blir besök hos Ringo och George, som för övrigt också är död sen flera år tillbaka.
Och antagligen blir det även hembesök hos George Martin, Pete Best, Stu Sutcliffe och Yoko Ono.

Av alla krystade anledningar att få vältra sig i unken 60-talsnostalgi som Lollo kommit på är detta nog den värsta. Hittills, är nog bäst att lägga till eftersom jag är övertygad om att det kommer mer rutten dynga framöver. Om inte annat så till nästa sommar, då lär det bli en stor Woodstock-special i 18 delar.

Lollo Asplund - sluta skriv om vad som hände i England för 40 år sen och skriv istället om vad som händer i Linköping idag!
#1 - - Evil-J:

Bra rutet!

#2 - - manut:

Och vad hander i Linkoping?

Av vaerde vill saega!

#3 - - Tobi:

Eftersom Corren är en lokal dagstidning, så är det väl främst LOKALA NYHETER man ska skriva om. Exempelvis att Bête Noire gör live-debut den 14/8.

#4 - - Anonym:

Lite historik är aldrig fel t ex fjun, jimpa och din trekant med linn o finskan det borde du skriva om här på din blogg.

Till top