På skiva: Firefox AK


Firefox AK

"If I were a melody"

Razzia


Det är lätt att charmas av Andrea Kellerman, särskilt när man ser henne uppträda live. Hon är rätt gullig i sitt korta hår och med sin stora gitarr där hon står och sjunger mjukt till sin elektroniska popmusik.

Jag var en av dem som föll dit vid debuten, förväxlade gullighet med kvalitet, och gav skivan lite bättre omdöme än vad den egentligen var värd. För jag tror inte jag har lyssnat på Firefox AK en enda gång sedan dess.

Och frågan är om jag kommer att lyssna på denna platta efter att recensionen är avklarad. Det låter faktiskt inte särskilt roligt om musiken. Fortfarande handlar det om elektronisk pop, mjuk i kanterna, smått meditativ, stilren och ja...rätt gullig. Men intressant? Nä, det vete tusan.

Firefox AK är en designsoffa i en bostadsrätt i nåt av stadens dyrare områden. Elegant och dyr och nåt man gärna visar upp för att imponera på vännerna, men inget man spontant sitter i. Vill man njuta på allvar väljer man istället den där gamla insuttna fåtöljen man fick ärva av föräldrarna.


Betyg: 2/5


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0