Tv-krönika (ÖC, 18/11)

Galadags igen på TV 4

 

Fantasilösheten på TV 4 är verkligen slående. Efter att ha visat Faddergalan, Hand i hand-galan, Våra eldsjälar-galan, Bara barn-galan, Grammisgalan, GE Galan, Nyårsdansgalan, Humorgalan, Gaygalan och en drös andra galor var det igår dags för ytterligare en galen tillst...förlåt, galatillställning på TV 4.

Denna gång hette programmet "Fotbollsgalan" och delade ut pris till årets bästa fotbollsspelare. Precis som exempelvis "Kristallen", "Guldbaggegalan" och "Grammisgalan" handlar det om en filmad firmafest där branschfolk dunkar rygg på kollegor och ägnar sig åt inbördes beundran.

Upplägget är alltid likadant. Adam Alsing och Jessica Almenäs är programledare, det delas ut priser, Per Gessle sjunger sin senaste singel och tittarna ska ringa och rösta. Jag väntade bara på att Robert Gustafsson skulle komma in och driva med Tony Richardsson.

Visst, TV 4 får väl visa vilka program de vill, men man förundras ju av kanalens brist på idéer - och självrespekt. Finns det inga kreativa och nyskapande ambitioner på TV 4?

 

JIPPII: "Dirty Sexy Money" börjar igen imorgon på Kanal 5

  

TUFF TANT: Judge Judy i "Judys domstol" (TV 4+) daltar inte med ungdomsbrottslingarna

  

DÅLIG IDÉ: Som blev ännu sämre som program - "Nyhetsfajten" i TV8

Trackback
RSS 2.0