6.08 on tour

Konsert / Permalink / 4

Det finns spelningar där man mår dåligt medan man står och lirar. Ingen bryr sig, det är noll publikkontakt och man vill bara därifrån. Igår hade 6.08 en sån spelning när delar av SAAB hade julfest.
Det var visserligen bra betalt men ångesten som ingick var knappast värt det.
Första set gick trots allt ändå hyfsat även om det var för mycket folk, för stor lokal och för stel publik för att få igång nåt drag. Till andra set (20 min senare) var alla plötsligt dyngraka, det stod folk på scenen (golvet framför bardisken) och hade det varit svårt i början att nå ut så var det helt omöjligt nu. Folk skulle upp och sjunga i micken (givetvis var det ingen som kunde texten), spela på min gitarr eller bara vråla i micken. Alla våra bästa låtar - som skulle varit kvällens clou -  fick vi stryka och istället slutade det med att jag fick kompa en fyllekärring som skulle sjunga ABBA: s "Mamma Mia" utan att kunna ett ord av texten.

Men barpersonalen var trevlig.

Slank även in en sväng på Skylten på hemvägen och kollade på SAMS som lirade.
Däremot missade vi premiären för nya Top Notch.
#1 - - borell:

hehe klockrent

#2 - - Anna:

http://klockren.nu/



nej men vad jag skulle säga TLBOB spelar på Skylten på fredag :O SKYLTEN :O thats some serious shit..

#3 - - Handlarn:

LOL



Jag skrattar så jag gråter... helt underbar final. "istället slutade det med att jag fick kompa en fyllekärring som skulle sjunga ABBA: s "Mamma Mia" utan att kunna ett ord av texten."



Fan att man inte var där. Varför missar man de absoluta höjdpunkterna i livet. Hahahahahaha! :-D

#4 - - Tobi:

På tal om fyllekärringen så satt hon dessutom och tjatade om att jag hade alkoholproblem och borde söka hjälp för mtt beroende. När jag vägrade kompa henne mer hävdade hon att det berodde på att jag inte vågade stå på scen nykter...

Till top