Bästa Melodifestivallåten genom tiderna

Melodifestivalen är igång igen och bjuder på sedvanlig dynga. Ibland dyker det dock upp små guldkorn, som till exempel årets Lasse Lindh-låt eller Lustans Lakejer häromåret. Men den bästa Melodifestivallåten genom tiderna står utan tvekan Caroline af Ugglas för med "Tror på dig". Det här är så jävla bra! Den fantastiska rösten, den gravida magen, rörelserna, utlevelsen, blåset, hela Carolines personlighet och känslan av att verkligen vara på liv och död.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Och Markolio får väl anses hamna på den motsatta sidan......

2009-02-17 @ 18:27:17
Postat av: angelica

Vi står redo!!!!

Postat av: Markus Stöld

Hörru, det är ju ren Stöld av dig då du vet att detta är min absoluta favoritlåt alla kategorier inom festivalen. Senast vi diskuterade denna låt tyckte du att den var "ok". Är det kappan efter vinden som fladdrar?Dessutom är du helt ute och seglar när du säger "sedvanlig dynga" då det redan har kommit ett par riktigt bra låtar under årets festival.(och det är definitivt inte Lasse Lindh som givetvis kom tvärsist efter den sedvanliga dyngan han framförde...)

2009-02-17 @ 23:02:44
Postat av: Lorden

Här håller jag fullständigt med dig! Så tyskt, så "Pink Flamingo" på något vis. Äntligen lite känsla och äkthet i en kommersiell tävling, där allt övrigt i princip låter likadant.Hennes "snälla snälla" når inte riktigt samma höjder. Även om också den är en spark i magen på alla fjortisar, Amy Diamond-fans och det övriga melodifestivaletablissemanget.2009-02-18 @ 08:18:08
URL: http://lordensblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0