Fettsugen och fräsch

Tobi talar / Permalink / 3

Igår testade jag maskinen Cavi-Lipo på Studio Fitness. Den gör följande:

"Det senaste inom plastikkirurgin för att ta bort fett är Lipo teknik. Det är en teknik som går ut på att förstöra fettcellen. Cavi-Lipo teknik förstör fettceller med ultraljud. Maskinen skapar kavitation d.v.s. en mikrobubbla av vakuum som slår sönder fettcellens membran och förvandlar fettcellen till vätska som kroppen själv gör sig av med den naturliga vägen"

I 20 minuter gnodde Margot mig på magen med en grej som fick det att bubbla inne i magen och nu, några timmar senare, känns magen slapp och konstig. Rätt vidrigt faktiskt, och förmodligen inte särskilt nyttigt. Men det återstår ju ganska mycket av beach 2010 så man får väl offra sig.
#1 - - lella:

Hur gick det sedan? blev magen plattare och gick du dit fler gånger?

#2 - - Tobi:

Blev ingen som helst förändring. Jo, kanske att jag idag är ännu fetare. Provade inte igen, eftersom jag mådde dåligt i flera dagar efteråt...

#3 - - Anonym:

För att uppnå resultat skall man göra fler än en behandling. de är viktigt att man tränar direkt efter behandlingen så du svettas ut slagprodukterna. sen är meningen att man ändrar sina levnads vanor. man kan inte trycka i sig skräp mat å sen tro att man ska bli smal. kavikation är ett hjälpmedel för att nå en lättare kropp och bättre hälsa.

Till top