SGG 2010

Fest & sånt / Permalink / 0

I lördags var det ju som bekant Sköna Gröna Grebo. När man tittade ut på morgonen var det strålande sol och klarblå himmel. Och hela festivalen började perfekt: solen sken, folk vällde in, banden var bra och allt var frid och fröjd.

Efter att 6.08 hade bränt av "Grebo" så inledde Helmut Jederknüller festivalen.

Sedan lirade Emelie Almroth och därefter Izzy (bilden). Jag såg nästan inget av dom och nästan inget av något band förresten. Det är ju nackdelen när man är arrangör, man bokar massa bra band men hinner inte se dom.

SAMS trotsade capo-förbudet...

Frasse gjorde väl inte sin bästa spelning. Stördes av ungarna och hade svårt att nå ut till publiken. Han var rätt missnöjd efteråt, men var trevlig ändå.

När Planeten lirade började regnet (då lade jag undan kameran och har därför inga fler bilder från kvällen). Sen öste det ner fram till 23, men under Staffan Hellstrand och Docenterna var det bra väder. Göööött!
Finn Zetterholm var bra som alltid, Carl-Johan Vallgren likaså, Ferguson lät bra (jag såg dom inte) och ETK och Carolina Wallin Pérez var nog dom som folk pratade mest om.
Regnet ställde givetvis till det på många sätt. Dessutom var det annat småstrul: VIP-maten tog exempelvis slut, Wallin Pérez glömde en dator, folk som vill in backstage osv, men vi fixade allt till slut ändå. Alla band gick på prick när de skulle, Ann var bra som konferencier, publiken stannade kvar och VIP-tältet var kanon. SVINBRA!!!

Så här såg det ut dagen efter...
Till top