Fråga Anna #2

Dejting / Permalink / 29

Förra veckans "Fråga Anna" blev så populär att vi kör en runda igen.
Så passa på att ställ era frågor om kärlek, sex och relationer till Lakritz-Anna i kommentarsfältet så delar hon med sig av sin kunskap.
#1 - - Tobi:

Jag öppnar väl frågerundan igen då...

Hej Anna! Jag har hört talas om nåt som heter "pink sock". Vad är det?

#2 - - Anna svarar::

Fy fan. Jag såg det när jag kollade porr en gång. Det är alltså när analväggarna ramlar ut, typ. På grund av muskelspänning eller något. Jag vill faktiskt inte ens ta reda på det mer ingående...Men ja, det liknar väl en rosa strumpa lite. FYFAN TOBI!!

#3 - - Anna lägger till::

Kära Tobi!

#4 - - Anna säger::

Löjligt dåligt med frågor idag. Besviken på er.

#5 - - Handlarn:

Ja undrar.... vad krävs för att få se lite mer av Anna. Kanske en påse gott?

Handlarn har...

#6 - - Olle:

Storleken, har den betydelse ?

#7 - - JP:

Tobi, är han gay eller inte...

#8 - - Ulla:

ja den där handlarn ska du passa dig för. vet nog vem han är. jag har en seriös fråga istället...om karln kommer hem en lördag kväll och luktar dam parfume och har läppstift på kragen. hur hanterar man det bäst? Tacksam för svar Ulla

#9 - - Anna svarar::

Kära Olle!



Jag förmodar att du menar storleken på kuken? Storleken har nästan ingen betydelse alls! Det handlar mest om teknik och känsla!



Sedan kan den ju få betydelse om den man har sex med, om vi säger att det är en kvinna, om kvinnan har trång fitta och du har gigantisk kuk. Det kan ju gå väldigt trögt och kanske göra ont på kvinnan. Så det KAN ju få betydelse på så sätt. Men då snackar vi extremfall.



Så generellt så har liksom inte storleken betydelse! Toppen!

#10 - - Anna svarar::

Kära Ulla!



Oacceptabelt beteende. Sådant ska man inte acceptera.

Släng ut kräket.

#11 - - Anna svarar::

Kära JP.



Tobi är bisexuell.

#12 - - Anna svarar::

Kära Handlarn!



Jag vill inte ha din jävla påse!

#13 - - Dick Dangerous:

Hej igen..

Du som har huvudet på skaft borde ha ngn aning om hur vanligt det är att kuken helt plötsligt växer sig större....då menar jag går upp i size.. min kukjävel växte på bara ett halvår flera storlekar på både bredd och längd...det slutade med att jag fick operera, och inte nog med det....läkaren sa att det var att jämföra med en andra pubertet.. Nog för jag fått kvinnor att både häpna och ibland tjuta,men nu blir det jämt så...Som sagt ..hur vanligt är det?? //DD

#14 - - Anna svarar::

Kära Dick!



Det här är mycket vanligt! Statistik har visat att 2 av 3 män har det så här. Jag skulle föreslå att du tar en sax och klipper av kuken och klistrar fast något annat istället. En tennsoldat eller liknande.



Lycka till!

#15 - - Tobi:

Jag kan bekräfta Dicks berättelse. Jag, Mr Shield mfl har nämligen fått liverapport via högtalartelefon när vi hade fest en gång nere vid Grebosjön. Dessutom kom Lehman upp till mig efter operationen och visade upp bandaget och bjöd på räkmacka. Men tillbaka till Mr Shield, jag trodde han skulle hålla sig framme nu när vi har en sexspalt på bloggen. Så min fråga är: var tusan är Mr Shield?

#16 - - Anna svarar::

Jättekära Tobi!



Han grunkar till Mad World (Ja, Tears For Fears)

#17 - - Anna lägger till::

Men det var inte svar på var han är nä...han står bakom dig.

#18 - - Dick Dangerous:

Tråkigt att fröken "Anna" Inte kan vara seriös...Jag tror inte någon har något större tillit till dig och dina svar!Jag var i allafall ärlig både nu och förra gången... Du får nog ha lite mer kött på din smala ben om du ska kalla dig det du gör...Trovärdigheten får man inte gratis!! Och när du dessutom flamsar om att klippa av osv så faller allt...Det skrev du ju förra gången med...Ta lärdom av vad folk släpper på istället och använd det..//DD

#19 - - Tobi:

Jag håller med Dick. Tycker att han fått oförtjänt tramsiga svar både förra veckan och idag. Får man be om ett seriöst svar tack!

#20 - - Tobi (igen):

Här kommer även Dick Dangerous fråga från förra veckan:



Hej

Jag kallas i vissa heta kretsar för "Lemmy the double" och det beror på att vid många tillfällen med nyuppraggade "liggpartner" så kommer vid slutet av akten det dubbla gånger....först en vanlig..sen direkt efter typ 2sec kommer andra satsen och den blir gigantisk...hela påsen blir tömd i ett nafs...hur pass vanligt är det..har bara hört en som varit med om det och han har bara upplevt det en gång...

-------------

Ojj jag glömde visst det.. Jo, Det är så att "Lemmen" direkt efter dubbelsprutet krymper till sitt ursprung och då menar jag riktiga ursprung typ när man inte ens viste vad den var till för mer än att urinera med..Och blir stenhård som typ en vit dvärg om vi snackar rymden.. Detta är ju sorgligt nog en baksida av det hela...Så ge ett Göött tips hur dvärgen tar sig till sitt ursprungliga jätteres igen...Har testat allt tror jag!

#21 - - Anna skäms::

Kära DD och Tobi.



Förlåt.

#22 - - Dick Dangerous:

Räcker inte....Schlyyna..

#23 - - Anna svarar::

Kära DD.



Nu har jag sökt lite och det är inte helt vanligt men vissa får ju då det du beskriver, dubbel utlösning, så att säga. Jag har inget svar på varför det är så och inte heller om du kan göra någonting åt det. Informera din partner om vad som komma skall så ska det väl egentligen inte vara något problem.



Att kuken krymper efter dubbelsprutet känns ju rimligt. Att den blir så liten som du beskriver kanske är lite mer ovanligt. Men detta sker ju alltså när du redan sprutat och då kanske akten kan få vara slut då. Alla kan inte få upp ett stånd direkt när de sprutat utan måste vänta. Det är liksom inga konstigheter egentligen. Acceptera din kuk och sluta fråga dig hur vanligt och ovanligt det är.



På din andra fråga där du frågar hur vanligt det är att kuken börjar växa. Det ska inte kunna ske om den en gång slutat växa. Så ja, det blir ju verkligen som en andra pubertet. Det måste vara extremt ovanligt, aldrig hört om det. Hoppas du är nöjd med svaren den här gången.



Och vad du än gör, klipp inte av kuken.

#24 - - sundström:

vad ere där"grunka" ni skriver om? har jag misssat nåt? eller har ni bara stavat fel till runka? eller ere grunkan som dinglar mellan benen ni menar??

#25 - - Anna svarar::

Kära Sundström



Grunka är en förkortning av gråtrunka, alltså att man gråter och runkar samtidigt. Brukar vara något man gör när man är känslomässigt instabil och inte vet vad man ska ta sig till riktigt.

#26 - - JP:

Tobi är ju bisexuell som du sa, är inte det dumt att ge sig på så små djur?

#27 - - Anna säger::

Ligger han med djur nu också? Man slutar aldrig förvånas...

#28 - - Tobi:

Tror fjant-JP syftade på "bi"...

#29 - - Anna svarar::

A-ha! Ja, alltså jo det är ju dumt att ge sig på små djur. Men stora går bra!

Till top