Tobi & Jürgen gör Peking

kultur / Permalink / 0

Oj oj oj...igår var det årets intensivaste partydag i Norrköping, och Jürgen och jag bestämde oss för att försöka hinna med så mycket som möjligt. Jag började med att dra till Musikhuset och träffa Saturdays Heroes och sedan raskt iväg till Dynamo för att kolla in Folkmusikfestivalen där (ovan).

Sen mötte jag upp Jögga på Black Lion Inn för några öl och en matbit. När vi satt där kom det en massa polisbilar och Jögga skämtade "Jaha,nu skjuter dom igen" (eftersom vi satt precis vid platsen för förra skottlossningen). Och det visade sig att det stämde, för strax därpå fick vi reda på att två personer hade blivit nedskjutna utanför Munken.

Efter maten var vi sugna på lite hårdrock och drog till Skandiateatern där bland annat Marduk lirade.

Sedan drog vi till Sam´s och fick lite sköna countrytoner av Trailerpark Idlers.

Därefter sprang vi ner till Laxholmskällaren där reaggebandet Drama Roots hade releaseparty. Som ni märker var det stor spridning på musikstilarna, och det kom ännu mer...

Det blev även en snabbis på Highlander Inn där Chrille spelade, och han tillägnade oss Ramones "Pet Cemetary" när vi kom dit.

Jag hade aldrig varit på Blå Huset tidigare så vad passade bättre än att gå dit när Lakritz hade synthkväll? Men det blev bara en snabbis för vi var tvungna att hinna tillbaka till Musikhuset...

...där Captain Jacks Army lirade. Så då fick vi lite irländskt också...
Sen tog vi sista tåget hem och kunde se tillbaka på ännu en härlig dag i Norrköping!
Till top