Stockholmshelg

I fredags drog jag upp till Stockholm för att förlusta mig några dagar. Det blev ett sammelsurium av högt och lågt: krogshower, gamla stan, 24-kronors-STÖL, kändisgravar på Adolf Fredriks kyrkogård, bra mat (Gastrologiks bakficka, hotellfrukost till kl 14(!)), dålig mat (Hamburger Börs, TGIF)...
Halva bekantskapskretsen verkade för övrigt vara i Stockholm denna helg. Bill kom på lördagen, Benny med familj bodde på samma hotell som mig, Figge och Linda dök upp och så var det en massa folk på SLF-konserten (mötte exempelvis Skate-Jögga på centralen).
På fredagen var det Ugglas nya krogshow som gällde. Han var som vanligt bra, men denna gång knasigare än normalt. Bäst var de supersnabba klädbytena i inledningen, raggningsscenen med Uggla som tjej och låten "Nallebjörn". Storyn kanske inte riktigt höll ihop, men skit samma, man blev underhållen, hade roligt och fick en proffsig show med bra låtar.
På lördagen var det "Älska mig" med Alex Schulman som stod på programmet. Alex var imponerande säker i sin scendebut och visade igen att han är en ruskigt skicklig berättare, vilket vi som följt podcasten från dag ett fått prov på många gånger. Hans enmansshow gick en svår balansgång mellan humor och allvar (humorbitarna var bra men gifte sig inte till 100% med allvarsbitarna, som var showens bas) och kunde ha tajtats till en smula (korta en kvart och skit i pausen). En helt okej föreställning där framförallt Alex själv var överraskande bra.
På söndagen blev det en sväng till Moderna muséet innan tåget rullade tillbaka hem till Linkan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0