Nytt på skiva (Zero)

Album

Betyg: -

Bitflipp: 10
Egen prod.

Bitflipp består av Falusonen (numera Lund) Lars Mats. När han är ute på sina många och långa resor brukar han passa på att göra lite elektronisk musik, som han nu samlat på ett album.
Dock ber han i pressreleasen om att skivan inte ska recenseras offentligt, varför jag avstår från att göra någon bedömning utan nöjer mig att tipsa om att den finns där ute att lyssna på om man är intresserad. Binärt blippande och texter på svenska om maskiner är vad innehållet består av.
-----------------------------------------------------
Album

6/10

Fredrik Georg Eriksson: Volume
Novoton

Fredrik Georg Eriksson har spelat med lite allt möjligt folk, från bandet Twopointeight till Fas3 och Knivderby, men nu var det dags att debutera under eget namn och få bestämma själv hur det skulle låta.
Resultatet blev bluesig rock som växlar mellan Jon Spencer Blues Explosions vilda energi och Tom Waits skuggiga skymningsvärld. Fredrik rosslar med rösten så man tror att stämbandet ska brista. Faktum är att musiken är bra, men utan hans galna röst hade inte låtarna fått det lyft som gör att plattan går från okej till bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0