Semestern nalkas...

De senaste veckorna har varit fullspäckade med jobb och annat, men nu börjar det mesta falla på plats och igår var sista riktiga jobbdagen innan sommaren. Idag och i helgen är det bara lite småpill, korr och annat som ska fixas, sen börjar sommaren på allvar.
Igår var jag i Norrköping och fixade det sista där, bland annat en massa uteserveringar till vår uteserveringsguide. Och det händer ju minst sagt en massa på den fronten i Norrköping. Inte minst runt Strömparken, som är det hetaste området just nu.
Strömparken som blev klar förra sommaren är ju fin som den är, men nu blir området ännu hetare genom att det öppnar massa nya ställen runt parken också. Brasseriet har en ny, schysst uteservering och igår var jag och kollade in nya Studio 54 (gamla Manesa). Gamla Bryggeriet på andra sidan bron är ju också ganska nytt...
...och så har vi ju Pappa Grappas nya terrass som öppnar inom kort. Igår var jag även och kollade in nya Vila (Carl-Johans gamla lokaler) som blir kanon med trätrappan ner till vattnet.
Bilden ovan är några veckor gammal, men man ser ju det schyssta läget i alla fall.
Vad har vi för nytt på krogfronten i Linköping denna sommar? Jo 1854, dvs ytterligare en krog vid Stora Torget, och Bistro Ett rum och kök, dvs ytterligare en krog på Ågatan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0