Sci Fi-fest IV

Film / Permalink / 1
Det blev en sci-fi-helg igen, och nu har jag sett så många sci fi-filmer att jag verkligen börjar närma mig bottenskrapet. Vissa av dem kan nog inte ens kategoriseras som sci fi. Nästa gång blir det nog istället att se om en del filmer istället, som exempelvis "Source code", "Tillbaka till framtiden"-filmerna, "Blade runner" och "Gattaca".
 
Kort om filmerna:
 
The Thing
Prequel till John Carpenters mästerverk, dock inte i närheten vad gäller spänning och kvalitet. Dessutom ganska fantasilös, känns mer som en nyinspelning. Ett gäng norska forskare hittar ett UFO i isen på Antarktis och en ilsken alien vaknar.
Betyg: 2 av 5
 
The Colony
Jorden är helt täckt av snö och is och de få kvarvarande människorna bor under jorden där de försöker överleva. Ordet "fånig" sammanfattar den ganska väl.
Betyg: 1 av 5
 
Total Recall
Nyinspelning av den där gamla Arnoldrullen. De har trixat med Colin Farrells minne så han inte vet om han är vanlig snubbe, hemlig agent eller rebell. Bara fartfylld action, inget hjärta. Och framförallt ingen hjärna.
Betyg: 2 av 5
 
Ender´s game
En ung kille blir utsedd att leda en attack mot en utomjordisk fiende. Egentligen inget större fel - förutom att det är en barnfilm.
Betyg: 1 av 5
#1 - - Malin:

Min sambon försöker få mig att se mer sci-fi. Det går sådär. Haha

Till top