Jag drömde om ett liv i Argentina

Resa / Permalink / 1
Tillbaka i Argentina, tillbaka i Buenos Aires, tillbaka i San Telmo. Det känns som att det var alldeles nyss jag var här, och det var det ju. Bara två år sedan. Ibland kan saker man gjort kännas som ett annat liv, men för mig pågår fortfarande den förra Argentinaresan. Det här är bara en förlängning av den. Jag befinner mig fortfarande i samma liv. De senaste åren har varit en och samma pågående resa, även om platserna hetat Argentina, Vancouver, Chicago eller Melbourne. De hänger ihop och utgör en enhet, som sagt: jag befinner mig fortfarande i samma liv. Och vet ni vad - det är ett fantastiskt liv.
Denna gång har det varit lite strul på vägen, men nu är jag, Peter och Thomas på plats efter en mastodontresa på sisådär 30 timmar från lägenhet till hotellrum. Själv har jag av nån mystisk anledning helt tappat rösten, men inte heller det kan hindra vårt glada humör. När vi väl slagit oss ner med vår första Quilmes så var allt tipptopp.
Så nu är vi alltså i San Telmo i Buenos Aires.
Vi gick och käkade lunch på Plaza Dorrego och snart drog det igång en tangoshow. Det är ju något med tango som gör att man blir helt hypnotiserad. Det är så elegant, förföriskt och vackert att man inte kan slita blicken från dansarna. Och så är ju även musiken otroligt bra. Ikväll blir det förhoppningsvis mer av den varan.
35+, så efter en runda på stan tar vi nu siesta...
...ikväll ska vi äta parillada och dricka malbec. Det är den enda planen vi har, och det låter som en bra plan, tycker jag. Argentina - jag har saknat dig. Kul att vi åter ses!
#1 - - Vi på Norgegatan 18:

Hej Pedro och övriga, ni ser ut att ha det skönt i solen och ölen ser god ut. Här är det snö och kyla, men vi har strömmingsflundra och hemlagad potatismos på spisen som väntar. Janne/Allan/Lars B/Anders hälsar så gott

Till top