Dagens fynd på hallmattan

Igår fick jag ett gäng skivor igen, och många funderar säkert över alla CD jag får. Håller skivbranschen fortfarande fast vid CD? Japp, delvis. Och det finns såklart flera skäl till det. Men sedan många år tillbaka får man även pressutskick som länkar, streamingtjänster och liknande. Jag är okej med de flesta varianter, så länge dom inte börjar skicka ut vinyl.
Formatet vinyl är bra (men kanske inte som pressutskick), men "vinylvurmare" är ju bland det värsta som finns. Det är samma typ av påfrestande människor som alla dessa svenska killar som håller på engelska fotbollslag. Eller personer som håller på lag överhuvudtaget.
Jag tror det hänger ihop med avsaknaden av humor och (själv)distans. Allt engagemang som saknar skratt blir fånigt och ibland obehagligt och till och med farligt. Det gäller fotboll såväl som religion och politik.
Det är gravallvaret som gör vinkonnässörer och vinylsnubbar löjeväckande. Och fortsätter man i tangentens riktning hamnar man bland fotbollsfans, Sverigedemokrater och slutligen livsfarliga fanatister som IS.
Vinyl, Liverpool, hen-förespråkare - det är samma skit alltihop.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0