Nytt på DVD: The boy next door

Film / Permalink / 0
The boy next door

Ibland undrar man vad det är som avgör att vissa filmer blir till, medan det finns så många andra berättelser som aldrig filmas. Som med den här rullen. Det vore intressant att höra snacket i styrelserummet när filmbolaget bestämde sig för just det här torftiga manuset av alla tusen förslag de får presenterade för sig. Det är visserligen en lågbudgetrulle, men vi får se en typ av historia som berättats många gånger förr, och betydligt bättre utfört. Här får vi bara en trist standardfilm som ingen kommer minnas om ett år och som inte tillför något överhuvudtaget till filmhistorien.
Jennifer Lopez spelar en lärarinna som har det struligt med maken (John Corbett). De har separerat, men försöker lappa ihop förhållandet. En 19-årig kille (spelad av en jobbigt överårig Ryan Guzman) flyttar in i grannhuset, men visar sig vara en fullblodsgalning som inte bara börjar stalka mamman utan även nästlar sig in som elev i hennes klass samt börjar hjärntvätta sonen. Den marknadsförs som en erotisk thriller, men förvänta er varken erotik eller spänning, däremot en hel del riktigt fåniga scener.
Regissör Rob Cohen har flera stora actionrullar på meritlistan, men denna gång verkar han ha skött arbetet med vänsterhanden. Bristen på logik och trovärdighet är riktigt störande.

1/5
Till top