Palermo Soho

Idag kom vi tillbaka till Buenos Aires, och närmare bestämt Palermo Soho, som är en hipp, cool, rik och kreddig stadsdel. Kanske den hippaste av dem alla. Egentligen stod vi på gästlistan till den där Playboy-festen men vi var rätt sega så vi skippade den och satsade på Bife de lomo och Malbec istället.
Skönt förresten att vara tillbaka i bidéernas förlovade land. Jag fattar inte hur vi klarade oss i Chile utan dessa intimhygieniska mästerverk.
Vi bor bara en gata ifrån bartorget Plaza Serrano, på ett hippt boutiquehotell. Som sagt: det mesta är hippt i Palermo. Särskilt i Soho, i grannstadsdelen Palermo Hollywood är det bara halvhippt. Runt hörnet från vårt hippa boutiquehotell låg en hårdrocksbar som hette Odin, så där laddade vi upp med några "artesanal", dvs mikrobryggda öl.
Sen ville vi ha kött, så vi gick till La Cabrera och oj oj oj...kanske resans bästa mat. Och största portioner.
Peter tog en bife de lomo och fick in FYRA feta oxfiléer. Thomas var inte så hungrig utan nöjde sig med en halv portion, dvs två rejäla biffar. Vi tog även en halv blandsallad att dela på tre, men mer än hälften blev kvar.
Imorrn har vi bokat bord på ett annat bra köttställe, men där nöjer vi oss nog med barnportioner...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0