Senor Tango!

Oj oj oj...igår kom vi iväg på en riktig tangoshow. Det finns ju ett antal att välja på här i Buenos Aires (10, 20, ännu fler?), men eftersom Anahi tjatat om Senor Tango så valde vi den. Den lär även vara den största och kanske även den bästa, även om vi fattat att den är lite "turistig". Men det blev hur som helst en riktig toppenupplevelse.
Vi började med att åka hem till Ayeray som bor i en flådig våning mitt i centrum vid Plaza San Martin, för en fördrink, sen blev det taxi till Senor Tango. 
Det var en riktigt schysst lokal, men nästa gång blir det att kolla in Tango Porteños som enligt Ayeray ska vara ännu lyxigare.
Jag älskar ju tango och blev inte besviken. Det var en riktig bra show som var proffsig i varje detalj. Kläderna, ljuset, lokalen, musiken och dansen...mmm, fantastico!
Bravo!
En av resans absoluta höjdpunkter. Är ni i Buenos Aires rekommenderar jag att gå på en tangoshow!
Efteråt åkte vi La Estancia och käkade en riktigt bra asado. Det var väl bara den där Morcillan som inte riktigt föll oss i smaken, men den käkade Ayeray upp. En riktig toppenkväll - Buenos Aires levererade igen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

skapliga gäddor

2016-01-30 @ 13:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0