Nytt på DVD: Bad Moms

Bad Moms

Amy (Mila Kunis) är 32 och bor utanför Chicago med sina två barn och sin slashas till man. Hon är ständigt stressad med föräldramöten, jobb, läxläsning, hushållsarbete och allt det andra som dagens mammor måste klara. Till slut får hon nog, går till en bar och får kontakt med två likasinnade kvinnor. Trötta på alla måsten bestämmer de sig för att bli dåliga morsor och hoppa av det allt snabbare snurrande ekorrhjulet. Det uppskattar inte ordföranden i föräldraföreningen (Christina Applegate) och de två ställs mot varandra i valet om ordförandeposten.
För manuset står killarna som skrev "Baksmällan" och visst kan man hitta beröringspunkter i ton och humor mellan de två filmerna. Mycket i "Bad moms" är ganska fånigt, det ska erkännas, men stundtals är det också riktigt roligt, särskilt i scenerna med den riviga och frigjorda Carla (Kathryn Hahn).
Filmen är en hyllning till kämpande mammor med ständigt dåligt samvete och en kritik mot slöa farsor som inte tar ansvar och mot hetsen i samhället att försöka hålla upp en perfekt fasad. Dessvärre är "Bad moms" lite för lättviktig och flamsig för att på allvar bli ett viktigt inlägg i debatten.

2/5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0